Відбулося засідання студентського самоврядування Академії

24 жовтня відбулися чергові збори студентського самоврядування Івано-Франківської академії Івана Золотоустого. 

Серед запрошених учасників були ректор, професор митрофорний протоієрей Олег Каськів, проректор, доцент Олег Білоус та учасники виборчої комісії студентського самоврядування.

На початку зборів з вітальним словом виступив тимчасово виконуючий обов’язків голови студентського самоврядування Віталій Худзік, який запросив голову виборчої комісії прочитати протокол з результатами позачергових виборів очільника студентської спільноти. 

За підсумками підрахованих голосів Головою студентського самоврядування Академії обрано студента 3 курсу факультету гуманітарних наук Тараса Котика, за якого свій голос віддала абсолютна більшість виборців.

З вітальним словом до новообраного голови студентського самоврядування звернувся ректор Академії, доктор наук з богослов'я, професор, митрофорний протоієрей Олег Каськів, який побажав активної, плідної праці зі студентами та ректоратом ІФАІЗ. А також ректор акцентував увагу на актуальних питаннях розвитку навчального закладу.

Опісля виступу ректора, з вітальним словом звернувся проректор Академії, доцент Олег Білоус, який висловив підтримку новому голові студентського самоврядування та закликав до плідної праці в студентській спільноті.

Студентська спільнота щиро вітає новообраного Голову студентського самоврядування – Котика Траса !

 

Інфо-центр ІФА