Інформаційне повідомлення

Програма «Діалог» імені владики Василя Лостена

30 листопада 2022 року відбудеться Міжнародна конференція експертів "Релігійна безпека в контексті викликів для нацональної безпеки". Конференція буде проходити в онлайн-форматі на комунікаційній платформі Google Meet.

Організаторами конференції є Івано-Франківська академія Івана Золотоустого, Центр інформації та документації НАТО в Україні, Литовська асоціація атлантичного договору, Чорноморський міжнародний університет (Грузія), Відділення релігієзнавства Інституту філософії Національної академії наук України, Національний заповідник «Давній Галич», Громадська організація «Центр міжнародної безпеки».

Управління проєктом здійснює Центр міжконфесійного та міжрелігійного діалогу «Лібертас».

Метою проведення конференції є здійснити всесторонній аналіз проблем релігійної і національної безпеки шляхом проведення дискусій, диспутів, виступів, доповідей, презентацій, питань-відповідей тощо; підготувати рекомендації для стейкголдерів щодо врахування думки експертного середовища у своїй діяльності.

Очікується участь у конференції експертів, аналітиків, дослідників, науковців, представників релігійних організацій, громадських організацій, органів влади, політичних діячів, студентів та інших зацікавлених осіб як з України, так і з-за кордону.

Для участі в конференції необхідно до 25 листопада 2022 року (включно) надіслати заявку (додаток) на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (тема “БЕЗПЕКА”).

Лінк-посилання для підключення до конференції буде розіслано учасникам та розміщено на офіційному сайті Івано-Франківської академії Івана Золотоустого. Передбачається пряма трансляція конференції на онлайн-ресурсах Facebook і YouTube.

Початок конференції о 10:00 год.

Організатори планують випуск матеріалів конференції в науковому віснику «Добрий Пастир». Тексти статей для публікації необхідно надіслати до 10 грудня 2022 року.

Координатор проєкту – Олег Білоус, 0506731062, 0970354174, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Інфо-центр ІФА