Участь представника Академії в міжнародному фестивалі на підтримку ЗСУ

9 липня 2023 року представник Івано-Франківської академії Івана Золотоустого, доцент кафедри богослов'я, кандидат мистецтвознавства Ірина Володимирівна Ярошенко взяла участь, як диригент хору, в міжнародному фестивалі Ніагарський Український Фестиваль Сім’ї (Niagara Ukrainian Family Festival) на території церкви Святої Марії у Ніагара Фоллз (провінція Онтаріо, Канада). 

Основна ціль фестивалю – привернути увагу громадськості до цінностей сімʼї, а також нагадати і показати український побут, українські звичаї, кухню, танці, співи. Програма Фестивалю була насиченою та цікавою. Для учасників фестивалю відбувся концерт, у якому взяли участь співаки, танцювальні та інструментальні ансамблі, як з Ніагарського регіону, так і з Торонто. На святі було багато людей, які були змушені залишити свої домівки в Україні, і тепер перебувають у Канаді. На фестивалі було організовано збір коштів на потреби ЗСУ. 

Офіційне відкриття Niagara Ukrainian Family Festival ознаменували молитвою отців Віктора та Богдана. З привітальним словом до учасників звернулися пані Ірина Ньютон, президент Конгресу Українців Канади, та Тоні Балдінеллі, член парламенту від Консервативної партії Ніагара Фоллз.

Детальніше дивіться ТУТ