Міжнародна співпраця

20 червня 2023 року Преосвященний Владика Кеннет Новаківський, єпископ Української Католицької єпархії Пресвятої Родини в Лондоні, привітав сьогодні Державного секретаря США Ентоні Блінкена, Державного секретаря Великої Британії у закордонних справах, справах Співдружності та розвитку Джеймса Клеверлі та Державного секретаря Міністерства закордонних справ України Олександра Банкова в Українській Католицькій Катедрі Пресвятої Родини та "Українському Центрі" в Лондоні. Цей історичний візит збігся у часі з Всесвітнім днем біженців, який Організація Об'єднаних Націй проголосила для вшанування біженців у всьому світі.

Під час візиту Державний секретар Блінкен, Державний секретар Клеверлі та Державний секретар Банков зустрілися зі співробітниками і волонтерами "Українського Центру підтримки" та з деякими нещодавно прибулими громадянами України, які, серед багатьох інших послуг, відвідують заняття з англійської мови, що пропонуються Центром.

В даному заході взяв участь о. Андрій Чорненко, відповідальний за міжнародні зв’язки та міжнародну співпрацю ПЗВО "Івано-Франківська академія Івана Золотоустого".