Студенти Академії долучилися до проведення дитячого табору

90 дітей відпочивають у християнському відпочинковому центрі «Карітас-Спес» у селі Яблуниця Поляницької громади Надвірнянський району в Івано-Франківської області в рамках проведення табору «Веселі канікули з Карітасом». Це – діти з сімей, які постраждали від війни в Україні, – діти військовослужбовців, зниклих безвісти та загиблих воїнів і діти внутрішньо переміщених осіб.

В рамках проведення табору «Веселі канікули з Карітасом» студенти Івано-Франківської академії Івана Золотоустого проводять молебні, організовують катехизацію, на заняттях обговорюють тематики щодо Божих чеснот, Святих Тайн, заповідей Божих. Учасники табору мають можливість дізнатися багато нового про Бога та про Церкву, їм цікаво, вони уважно слухають та задають питання.

Під керівництвом студентів Академії з великим успіхом майстер-клас з плетіння патріотичних вервиць. Тому учасники табору тепер можуть молитися за перемогу України на власноруч виготовлених вервицях.

Табір організував Карітас Івано-Франківськ в рамках проєкту "Безпечний простір для родин постраждалих від війни в Україні" за підтримки Caritas Luxembourg.

Інфо-центр ІФА
за матеріалами "Карітас Івано-Франківськ"