Вручення випускникам Академії диплому магістра богослов’я

За благословенням Архієпископа і Митрополита Кир Володимира Війтишина сьогодні, 27 лютого 2024 року, в Івано-Франківській академії Івана Золотоустого відбулося урочисте вручення диплому магістра студентам-випускникам денної та заочної форм навчання за освітньою програмою спеціальності 041 «Богослов’я». Ректор Академії, доктор наук з богослов’я, професор, митрофорний протоієрей Олег Каськів звернувся з привітальним словом і благословенням до учасників урочистості, підсумував пройдений спільно з науково-педагогічним колективом освітній шлях студентів.

Опісля ректор Академії зачитав наказ про завершення навчання та присвоєння кваліфікації магістра богослов’я студентам-випускникам. Під час вручення дипломів отець-ректор Олег Каськів підкреслив індивідуальні особливості кожного випускника та його здобутки на науковій ниві, а також закликав до продовження співпраці випускників із Alma Mater та щоденної праці на благо Церкви й Українського Народу.

Від імені магістрів-випускників слово подяки висловив кандидат політичних наук Василь Мельничук, який здобув в нашій Академії другу вищу освіту з богослов’я. Він наголосив на унікальності місії Академії Івана Золотоустого у процесі формування духовно-моральних цінностей української нації. Із словами подяки звернулися також студенти-випускники Віталій Попик і Нестор Нагорняк, які підкреслили добрий провід на освітній та науковій ниві всього колективу викладачів.

На завершення заходу всі учасники звершили молитву за Боже благословення для випускників, за справедливий мир в Україні, воїнів, які захищають її незалежність, та увесь Український Народ. З нагоди випускних урочистостей в Академії було проведено благодійну акцію (збір коштів) для підтримки військових отців-капеланів, які звершують місію служіння в Збройних Силах України і перебувають зараз на фронті.

Інфо-центр Академії