Настановча конференція з педагогічної практики для студентів бакалаврату

У понеділок, 26 лютого 2024 року, відбулася настановча конференція з педагогічної виробничої практики для студентів 4-го курсу денної форми навчання за освітнім рівнем бакалавра з спеціальності 041 «Богослов’я», яку провели керівники практики від Академії – доцент Марія Копчук-Кашецька, доцент с. Андрея Маслій та завідувач кафедри Руслан Делятинський.

Під час заняття доцент Марія Копчук-Кашецька представила програму практики, окреслила її основну мету – набуття студентами практичних навиків педагогічної майстерності. Кожен студент під час практики отримає можливість проведення окремих уроків з основ християнської етики та різних виховних заходів. Лекторка наголосила, що, як свідчить досвід попередніх років, студенти-богослови завжди сприймаються як бажані гості в школах, адже виступають добрими вчителями-наставниками для молоді.

Відтак с. Андрея Маслій, завідувач кафедри Руслан Делятинський і староста курсу Тарас Котик оголосили про розподіл студентів між базами практики та обрали окремих старост підгруп, закликали до відповідальної педагогічної праці.

Наприкінці зустрічі керівники практики побажали студентам успіхів у проходженні педагогічної виробничої практики.

Інфо-центр Академії