Митрополит Івано-Франківський вручив найвищу церковну нагороду Ректору ІФА

У неділю, 4 листопада, відбулось урочисте вручення найвищої церковної нагороди – митри, ректору Івано-Франківської Академії Івана Золотоустого. 

Архієпископ і Митрополит кир Володимир Війтишин завітав на парафію св. Юрія Побідоносця, щоб вручити митру протоієрею д-ру Олександру Левицькому

Урочистості розпочались Архієрейською Божественною Літургією, де чисельно зібралось духовенство та вірні, щоб помолитись і розділити торжественну радість цього дня.

У часі проповіді Владика Володимир роз'яснював присутнім недільне Євангеліє "Бачимо як Христос Своїм Божим словом виганяє легіон демонів. Про біснуватого ми довідуємось, що раніше він не міг жити в спільноті, а тому перейшов жити в пустиню. Зустріч із Христом, робить його цілком здоровим. Цей чоловік із жорстокого звіроподібного єства знову стає доброю людиною, відновлює у собі образ і подобу Божу", – зазначив Архієрей.

На завершення Митрополит Володимир привітав митрофорного протоієрея Олександра Левицького, бажаючи йому бути ревним служителем у Христовому винограднику, адже на ньому лежить місія навчати майбутніх душпастирів Церкви. До побажань приєднались духовенство та парафіяни і молодь місцевої спільноти св. Юрія Побідоносця.  

Прес-служба Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ