В Академії проведено методичні семінари

У четвер, 15 листопада 2018 року, директор бібліотеки Іванна Стрихар провела методичний семінар щодо сучасного оформлення списків використаної літератури у наукових роботах згідно Національного стандарту України ДСТУ 8302:2015. Участь в семінарі взяли науково-педагогічні працівники Академії.

Під час семінару до уваги присутніх було представлено стандарт, який встановлює види бібліографічних посилань, правила та особливості їхнього складання й розміщення у документах, котрий поширюється на бібліографічні посилання в опублікованих і неопублікованих документах незалежно від носія інформації.

Присутні мали можливість в презентаційній формі ознайомитись із прикладами оформлення літератури і посилань, розглянути особливі і складні випадки оформлення наукового апарату.

Прийнято рішення про запровадження в Академії єдиних вимог оформлення бібліографічних посилань і списків використаної літератури, які були запропоновані під час презентації.

Іванна Стрихар відповіла на запитання учасників семінару.

16 листопада директор бібліотеки провела аналогічний семінар для студентів старших курсів Академії. На початку семінару Іванна Стрихар привітала студентів з Днем студента, провела тематичну вікторину, переможцям якої, Сехні Івану і Романишину Ігорю, буде повністю оформлено список літератури в їхніх наукових роботах.

Інфо-центр ІФА