Зустріч з керівниками організації Лицарів Колумба

В Академії з візитом побували Територіальний делегат в Україні Лицарів Колумба Богдан Ковалів і Регіональний делегат Лицарів Колумба Мирослав Мазур.

Проректор з навчально-методичної роботи отець Андрій Чорненко і проректор з наукової роботи Олег Білоус провели перемовини з гостями, обмінялися думками щодо поглиблення та розширення співпраці і домовилися про проведення на базі Академії Першої національної Конвенції Лицарів Колумба в Україні, яка відбудеться 10-12 травня 2019 року. В зустрічі також взяли участь канцлер Івано-Франківської Архиєпархії отець Віталій Федун і директор видавництва «Нова Зоря» отець Іван Стефурак.

Довідка: Лицарі Колумба (англ.: Knights of Columbus) – це найбільша в світі братерська організація, яка об’єднує чоловіків-католиків. Заснована преподобним отцем Майклом Джозефом Мак-Ґівні в Нью-Гейвені (США) в 1882 році. Названа організація на честь мореплавця Христофора Колумба.

Діяльність Лицарів Колумба спрямована на благодійність щодо потребуючих, єдність католиків навколо Церкви для захисту християнських цінностей, особливо щодо родини та захисту життя, плекання братерства між лицарями та патріотизм.

Братерська спільнота Лицарів Колумба є членом «Міжнародного альянсу католицьких лицарів».

Інфо-центр ІФА

Деталі: http://lytsarikolumba.com/