ПРОФОРІЄНТАЦІЙНІ ЗУСТРІЧІ В РОЖНЯТІВСЬКОМУ РАЙОНІ

20 лютого 2019 року проректор з наукової роботи Олег Білоус, керівник навчально-методичного сектору отець Назар Кібель і студент шостого курсу Олексій Лупій з метою проведення профорієнтаційної роботи відвідали Рожнятівський район.

Зокрема, презентували Академію в Сваричівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів, в Перегінській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1, в Перегінській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 і в Рожнятівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів.

Щиро дякуємо за допомогу в організації зустрічей з учнями і вчителями шкіл депутату Івано-Франківської обласної ради, уродженцю Рожнятова пану Сергію Адамовичу, начальнику відділу освіти Рожнятівської районної державної адміністрації пану Роману Стоцькому та педагогічним колективам навчальних закладів!

Нагадуємо, що в суботу, 30 березня 2019 року, в Академії – День відкритих дверей. Початок в 11:00 у великому конференц-залі (8 поверх) за адресою: м. Івано-Франківськ вулиця Софрона Мудрого, 22 (колишня Гарбарська).

Будемо раді вас бачити в Академії!!!

 

Інфо-центр ІФА