Профорієнтаційні зустрічі в Тисменицькому районі

Протягом 18-22 березня 2019 року науково-педагогічні працівники і студенти ІФА відвідали ряд шкіл, ліцеїв і навчально-виховних комплексів Тисменицького району.

Зокрема, завідувач кафедри соціально-гуманітарних дисциплін Руслан Делятинський, старший викладач цієї ж кафедри Віталія Іванюк і студент шостого курсу Олексій Лупій презентували Академію у Тисменицькій спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням окремих предметів, в Підпечерівській ЗОШ І-ІІІ ступенів і в Черніївській ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Професор кафедри богослов’я Річард Горбань, старший викладач цієї ж кафедри Віталій Козінчук і студент п’ятого курсу Андрій Байдюк зустрілися з педагогами та учнями Старолисецької ЗОШ І-ІІІ ступенів, Лисецького навчально-виховного комплексу і Радчанської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Завідувач кафедри богослов’я Василь Гоголь, старший викладач цієї ж кафедри Руслан П’яста і студент шостого курсу Олексій Лупій виступили перед майбутніми студентами в Угринівському ліцеї, Єзупільському навчально-виховному комплексі та в Поберезькому навчально-виховному комплексі.

Щиро дякуємо за допомогу в організації проведення цих зустрічей начальнику відділу освіти Тисменицької районної державної адміністрації Світлані Шарабуряк і головному спеціалісту відділу освіти Тисменицької районної державної адміністрації Андрію Татарину!

Нагадуємо, що в суботу 30 березня 2019 року в Академії – День відкритих дверей. Початок в 11:00 у великому конференц-залі (аудиторія 801, 8 поверх) за адресою: місто Івано-Франківськ, вулиця Софрона Мудрого, 22 (колишня Гарбарська).

Будемо раді вас бачити!!!

 

Прес-центр ІФА