Представники Академії взяли участь у засіданні клубу «Вершини»

26 березня 2019 року проректор з наукової роботи Олег Білоус і директор бібліотеки Іванна Стрихар на запрошення координатора Інтелектуально-філософського клубу "Вершини" Віталія Перевізника взяли участь в черговому, 35 засіданні клубу, яке проходило у «Першій сімейній ресторації Мулярових». Тема засідання: «Сучасний стан український театр: руйнування стереотипів та гармонізація культурного простору».

Модератором заходу була письменниця, професор Прикарпатського національного університету Ольга Деркачова. Основні спікери – директор і художній керівник Івано-Франківського національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, народний артист України, лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка Ростислав Держипільський та провідна актриса цього театру, заслужена артистка України Галина Баранкевич.

Під час засідання обговорено питання про розвиток українського театру в контексті сучасного суспільного розвитку і викликів сьогодення. Актори ділились своїми планами на майбутнє та анонсували нові прем’єри.

Проректор Олег Білоус презентував Академію і запросив до співпраці та діалогу.

На завершення учасники засідання анонсували нові зустрічі, які будуть присвячені Національній скаутській організації «Пласт», обговоренню місця та ролі релігії і Церкви в житті суспільства.

 

Прес-центр ІФА