Збори студентського самоврядування запропонували зміни до освітньо-професійних програм

17 травня 2021 року відбулися збори студентського самоврядування Академії, основною метою яких було подання  пропозицій щодо удосконалення ОПП «Богослов’я» за ОР бакалавра і магістра в рамках перегляду та моніторингу ОПП, що здійснюється в Академії.

На початку зустрічі проректор з наукової роботи Олег Білоус наголосив на важливості перегляду ОПП та подання пропозицій зокрема, від здобувачів освіти.

В ході зустрічі голова самоврядування Андрій Жук оголосив про зміни в кадровому складі самоврядування.

В процесі обговорення ОПП представники здобувачів освіти запропонували наступні пропозиції щодо удосконалення ОПП задля покращення освітнього середовища та академічної  мобільності студентів:

► Започаткувати курси німецької мови на бакалаврському рівні

► Дати можливість здобувачам вищої освіти на освітньо-кваліфікаційному рівні «Магістр»  вивчати як німецьку так і англійську мову (на вибір)

► До корпусу вивчення біблістики додати курс «Біблійна археологія» в обсязі 1 ЄКТС

► Збільшити кількість годин з дисципліни «Педагогіка» на стаціонарній та заочній формах навчання бакалаврів та магістрів

► Відкорегувати та внести зміни до назви «Богослужбово-літургійна навчальна практика». змінивши на «Богослужбово-навчальна практика»

► Внести зміни до процесу атестації здобувачів вищої освіти на освітньому рівні «Бакалавра», а саме замінити комплексний кваліфікаційний екзамен зі спеціальності 041-Богослов’я на написання на захист бакалаврської дипломної роботи зі спеціальності 041-Богослов’я тощо.

Також під час зборів секретар студентської ради Іван Гураль оприлюднив фінансовий звіт, було підведено підсумки 2020/2021 н.р. та окреслено плани роботи на новий академічний рік. 

 

 

Інфо-центр ІФА
Фото
- Роман Везучий