Академічна місія в Болехові

23 травня 2021 року студенти-богослови стаціонарної та заочної форми навчання під керівництвом кандидата наук з богослов’я с. Віталії Іванюк провели презентацію енцикліки «Брати усі» Папи Франциска та виконали «Екуменічну молитву за мир, дружбу та братерство у світі» на парафії святої великомучениці Параскеви у м. Болехів.

Сестра Віталія зі студентами-богословами радо прийняли запрошення отця Степана Витвицького, пароха церкви та взяли участь у недільному Богослужінні, а також розповіли про Івано-Франківську академію Івана Золотоустого, про можливість навчатися на факультеті богослов’я, у Катехитично-педагогічному навчально-науковому інституті та брати участь у різноманітних сертифікатних програмах і освітніх заходах.

Серед вірян, які слухали слово Папи Франциска, були представники численних братств та спільнот, які активно працюють при парафії. Отець Степан Витвицький у завершальному слові подякував за академічний візит до парафії, підкреслив важливість ознайомлюватися з документами Церкви, зокрема останніми навчаннями Папи, а також зазначив про необхідність продовжувати співпрацю між Академією і парафіяльною спільнотою.

 

 

 

 

 

 

Інфо-центр ІФА