Презентація книги Любомира Стринаглюка «Знаки часу. Розпізнавання»

25 травня 2021 року в Івано-Франківській академії Івана Золотоустого відбулася презентація книги українського письменника, літературознавця, журналіста, публіциста, громадського діяча Любомира Стринаглюка «Знаки часу. Розпізнавання».

З вітальним словом до учасників заходу звернувся проректор з наукової роботи Олег Білоус, який зазначив, що розуміти і тлумачити «знаки часу» - це ціле мистецтво.

У книзі «Знаки часу. Розпізнання» автор проявив себе як публіцист, дослідник, пошуковець. Під час презентації Любомир Стринаглюк розповів про чисельні знаки, символи, речі, якими ми оточуємо себе в побуті, не задумуючись про їх першоджерело, чи є вони такими безпечними для нас та наших близьких. І зауважив, що подекуди люди неусвідомлено покладають більше надії на статуетки, ниточки, прикраси, ніж на молитву і Віру.

Зустріч проходила у форматі «запитання – відповідь». Розмова з автором була надзвичайно інформаційно насичена життєвими порадами та історіями. Любомир Стринаглюк повідомив, що продовжує роботу над наступною книгою з цієї тематики.

На завершення директорка бібліотеки пані Іванна Стрихар подякувала пану Любомиру за подаровану книгу для книгозбірні Академії, за змістовне висвітлення даної тематики, адже у сучасному світі так важливі духовний розвиток і велика віра у Бога.

Усі зацікавлені мали змогу придбати книгу з автографом автора.

 

п. Іванна Стрихар
Світлини Романа Везучого