Вітаємо завідувача кафедри пана Руслана Делятинського із заслуженою нагородою!

Колектив Івано-Франківської академії Івана Золотоустого щиросердечно вітає завідувача кафедри соціально-гуманітарних дисциплін, кандидата історичних наук, доцента пана Руслана Делятинського із нагородженням його грамотою голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації та голови Івано-Франківської обласної ради з нагоди Дня працівників освіти!

Пан Руслан пошанований обласною владою за високий професіоналізм, сумлінну працю, значний особистий внесок у розвиток освіти Івано-Франківщини.

Нагородження відбулося під час проведення обласного свята Дня працівників освіти 30 вересня 2021 року в приміщенні Івано-Франківської обласної філармонії імені Іри Маланюк. Грамоти вручали перший заступник голови обласної ради Василь Гладій і заступник голови обласної державної адміністрації Богдан Футерко.

Бажаємо Руслану Івановичу міцного здоров'я, подальших успіхів і творчих звершень!

Дякуємо заступнику директора Департаменту освіти, науки та молодіжної політики – начальнику управління освіти і науки пану Ігорю Гаврилюку і головному спеціаліст відділу  професійно-технічної, вищої освіти і науки пані Оксані Дяків за співпрацю та підтримку в розвитку Академії Івана Золотоустого!

 

Інфо-центр ІФА
Фото: Роман Везучий