В академічній бібліотеці презентовано проєкт «BiblioChat»

29 вересня 2021 року в приміщенні бібліотеки відбулася презентація літературного каналу «BiblioChat» для студентів Івано-Франківської академії Івана Золотоустого.

Зі вступним словом до присутніх звернулася директорка бібліотеки Академії пані Іванна Стрихар, яка привітала студентів із відкриттям проєкту «BiblioChat», та представила автора ідеї і організатора проєкту, студента 3-го курсу Віталія Худзіка.

Автор ознайомив усіх присутніх з презентацією про «BiblioChat» та розповів про функціонування каналу, його норми функціонування та подальший розвиток,  а також представив команду проєкту.

Від адміністрації закладу виступив проректор з науково-педагогічної роботи пан Олег Білоус, який підкреслив важливість реалізації студентських ініціатив, наголосив на цінності читання та комунікації в колективі Академії.

Директорка бібліотеки подякувала модератору та засновнику каналу Віталію Худзіку за креативність, наполегливість та бажання творити добрі справи.

На завершення директорка бібліотеки та студенти ІІІ курсу Академії подарували нові сучасні книги для бібліотечної полиці "Буккросинг".

Усі охочі мали можливість одразу підключитися до каналу "BiblioChat" за допомогою QR-коду.

 

Інфо-центр ІФА
Світлини - Роман Везучий