Відкрита лекція з курсу «Педагогіка і методика викладання у вищій школі»

25 жовтня 2021 року студенти 1 курсу магістратури за спеціальністю «Богослов’я» у рамках навчальної програми, з курсу «Педагогіка і методика викладання у вищій школі», на чолі із викладачкою Марією Степанівною Копчук-Кашецькою провели відкриту лекцію на тему: «Дидактика вищої школи. Сучасні технології в освіті та процес критичного мислення».

В рамках роботи відкритої лекції студенти мали змогу познайомитися з основними моментами забезпечення освітнього процесу за допомогою використання сучасних технологій та інтерактивних ігор.

На початку лекції студент Андрій Жук теоретично інформував про функціонування QR-коду та практично показав як цією функцією користуватися.

Студенти Василь Медик та Василь Тимофійчук продемонстрував практичні навички щодо користування критичним мисленням під час освітнього процесу у ВНЗ за допомогою різного роду інтерактивних ігор в який взяли участь всі присутні на лекції.

На завершення семінару викладачка підкреслила, що вміння правильно користуватися критичним та логічним мисленням надає здобувачу вищої освіти другого (магістерського) рівня більше перспектив та можливостей до осягнення поставлених завдань та цілей.

Інфо-центр ІФА