Підписано Угоду між Академією Івана Золотоустого і Хриплинською гімназією

12 листопада 2021 року підписано Угоду про співпрацю між Івано-Франківською академією Івана Золотоустого і Хриплинською гімназією Івано-Франківської міської ради. Документ підписали ректор Академії митрофорний протоієрей Олександр Левицький і директорка Гімназії пані Галина Куницька.

Угода передбачає співпрацю в різних напрямках і сферах співробітництва, зокрема проведення спільних науково-практичних конференцій, семінарів, круглих столів, консультацій; підготовку наукових, методичних, аналітичних публікацій; апробацію результатів наукових досліджень у Гімназії; спільну підготовку та подання проєктів; залучення до викладання християнської етики та інших дисциплін в Гімназії фахових спеціалістів з богослов’я – випускників і здобувачів освіти Академії; проведення практики здобувачів освіти Академії в Гімназії; перепідготовку, підвищення кваліфікації і стажування педагогічних працівників Гімназії на базі Академії; проведення спільних заходів науково-освітнього, пізнавально-виховного характерів тощо.

Під час перемовин керівники освітніх закладів підкреслили важливість організації змістовної співпраці Академії і Гімназії та співробітництва щодо напрацювання спільних проєктів і програм.

 

Інфо-центр ІФА