Конференція з педагогічної виробничої практики

26 січня 2022 року для студентів IV курсу Івано-Франківської академії Івана Золотоустого в рамках викладів «Педагогічна виробнича практика», відбулось представлення модульної навчальної програми релігійного змісту «Світогляд. Віра. Чесноти».

Кураторами зустрічі були кандидатка педагогічних наук, доцент Марія Степанівна Копчук-Кашецька та кандидатка історичних наук с. Андрея Маслій, ЗСМ.

Зустріч розпочалась зі спільної молитви, після чого першою доповідачкою була співавторка програми пані Ірина Максименко, яка розповіла про предмет та програму релігії в католицьких школах. Було наголошено на євангелізаційному процесі, завоюванні довіри у дітей та збереженні її.

Наступною доповідачкою була координатор освітніх проєктів Комісії освіти та виховання УГКЦ с. Христофора Буштин, СНДМ, ліцензіят педагогічних наук, співавторка програми. Вона розповіла про своє служіння в комісії освіти та виховання, опісля наголосила на програмі, під час якої були роз’яснені характерні особливості викладання курсу. Розповіла про формування уроку, мотивування дітей та активну участь під час занять.

Наприкінці зустрічі організатори та доповідачі конференції побажали студентам успіхів у проходженні педагогічної виробничої практики.

Інфо-центр ІФА