"Україна починається з тебе" - перемога в інтелектуальному батлі

«Україна починається з тебе», - фраза Вячеслава Чорновола стала девізом сучасної інтелектуальної вікторини «Моя Україна», яку організував БО «БФ «Карітас Івано-Франківськ УГКЦ» 18 лютого 2022 р. з нагоди вшанування пам’яті героїв Небесної сотні для учнів/студентів ПТНЗ, технікумів, коледжів м. Івано-Франківська задля поширення патріотичного духу єдності  і бажання стати гідними громадянами України через пізнання своєї історії, традицій та культури.

Через сучасну вікторину, з відео та фото запитаннями, учасники 5 команд разом шукали відповіді на питання не тільки за допомогою знань, але й застосовуючи логіку і кмітливість, та використовуючи колективний інтелект команди. Гра спонукала молодих людей більше пізнавати свою Україну, дізнаватися про видатних історичних діячів, її багатовікову культуру і боротьбу за незалежність. 

У результаті інтелектуального поєдинку, команда «Трипільці» Академії Івана Золотоустого у складі студентів Вероніки Яблонь, Анни Дроздюк, Павла Балука, Андрія Пришляка, Михайла Сидорчука, Володимира Бурдиляка, за підтримки голови Студентського самоврядування Андрія Жука, отримала абсолютну перемогу!

Також активним учасникам гри були представники ВПХУ №3, ЦПТО №1, Коледжу ЛНАУ (Львівського національного аграрного університету), коледжу «Університету Короля Данила».

Дякуємо Архієпископу і митрополиту Кир Володимиру Війтишину за сприяння у проведені заходу, БО «БФ «Карітас Івано-Франківськ УГКЦ» за організацію та команді «Mind Game Ivano-Frankivsk» за проведення інтелектуальної  гри.

Інфо-центр ІФА