Відбулася зустріч із заступником керівника Національного заповідника «Давній Галич»

07 вересня 2022 року Івано-Франківську академію Івана Золотоустого відвідав заступник генерального директора з наукової роботи Національного заповідника «Давній Галич» Семен Побуцький.

З паном Семеном зустрілися ректор, протоієрей Олег Каськів і проректор Олег Білоус. В рамках реалізації тристороннього Договору про співпрацю між Івано-Франківською академією Івана Золотоустого, Національним заповідником «Давній Галич» та Відділенням релігієзнавства Інституту філософії імені Григорія Сковороди НАН України обговорено актуальні питання співробітництва.

Зокрема, під час перемовин домовлено про організацію чергової представницької наукової конференції щодо дослідження проблематики авраамічних релігій та про видання матеріалів конференції. Також обговорено участь студентів і працівників Академії в реалізації інноваційних проєктів заповідника «Давній Галич» в контексті ознайомлення з історично-культурною спадщиною українського народу. Під час зустрічі співрозмовники обмінялися думками щодо ряду інших питань подальшої співпраці в контексті реалізації угоди про співробітництво.

Інфо-центр ІФА