Відбулося засідання студентського самоврядування

14 вересня 2022 року відбулося засідання студентського самоврядування Академії.

Серед запрошених учасників були ректор, професор, митрофорний протоієрей Олег Каськів та проректор, доцент Олег Білоус.

Опісля молитви, з вітальним словом до присутніх звернувся ректор Академії, доктор наук з богослов'я, професор, митрофорний протоієрей Олег Каськів, який побажав студентському активу плідної праці в новому навчальному році та акцентував увагу на актуальних питаннях розвитку навчального закладу.

Опісля виступу ректора, діючий голова студентського самоврядування Андрій Жук достроково склав повноваження голови студентського самоврядування, які він виконував з 28 лютого 2019 року. Варто зазначити, що Андрій Жук був першим головою органу студентського самоврядування в історії Академії. Ректорат, адміністрація, професорсько-викладацький склад та студентська спільнота складають слова вдячності та висловлюють достойну похвалу Андрію Жуку за його вклад у розвиток Академії.

Наступним питанням порядку денного зборів було обрання тимчасово виконуючого обов’язків голови студентського самоврядування, допоки вакантна ця посада. Ним став студент 4 курсу Віталій Худзік. Черговим кроком у діяльності студентського активу буде проведення виборів очільника самоврядної спільноти здобувачів вищої освіти.

Під час засідання було також обговорено план дій на перше півріччя 2022-2023 академічного року, а також окреслено проєкт пропозицій та зауваг до освітніх програм щодо підготовки бакалаврів і магістрів Академії на основі їх моніторингу та перегляду.

 

Інфо-центр ІФА
Фото - Теодор Кудлик